13 i 14 de novembre de 2014

Residència d'investigadors, carrer Hospital, 64 Barcelona

PRESENTACIÓ
 

Cap a la segona meitat del segle XIX la revolució industrial com a tal s’havia acabat i començava una nova era plena de descobriments i canvis vertiginosos a nivell social, polític, estilístic i material. La pèrdua de les colònies d'ultramar, la introducció de nova maquinària per a la producció fabril, la invenció de nous materials, les noves formes d'organització social, el floriment de les utopies... tot estava per fer i tot per descobrir... inclòs la guerra. En un curtíssim període de temps, des de la segona meitat del segle XIX fins la dictadura de Primo de Rivera (1925), no va quedar un sol racó del país on la vida de les persones no es veiés afectada pels nou aires de modernitat. El coneixement del patrimoni cultural d'aquesta època no es pot abordar sense una visió amplia del context que permeti entendre els condicionants humans i materials que van tenir que afrontar i superar per aconseguir arribar on es va arribar.

PROGRAMA
 

PROGRAMA
ÍNDEX D'AUTORS
ASSISTÈNCIA
  El seminari està obert a qualsevol persona interessada en el tema específic de les jornades o en el patrimoni en general, sense cap restricció. Les presentacions tracten de ser divulgatives tot mantenint el necessari rigor, per tant, no es tracta d'un seminari per a especialistes, tot i que es considera d'especial interès per a professionals que centrin la seva activitat en la conservació, gestió o restauració del Patrimoni (conservadors, restauradors, arquitectes, historiadors ...).

L'assistència és gratuita per be que limitada a la capacitat de la sala (140 persones), per la qual cosa es prega confirmació omplint el seguent.

FORMULARI

Si necessiteu informació complementària, no dubteu en contactar al correu info@egipciaques.info

 

UBICACIÓ
 

Residència d'investigadors, carrer de l'Hospital, 64, Barcelona